perjantai 11. helmikuuta 2011

Ilo & uutinen


 Saimme eilen  iloisia uutisia! Me muutamme, eli saimme uuden asunnon!
Oij onnea!
Arvelen että tulette myös ihastumaan uuteen kotiimme, se on oikein suloinen juuri kuin meille tarkoitettu. En kerrokkaan asiasta enempää saatte ihan itse nähdä sitten parin viikon päästä jo!

 Silloin kun muutin viime kesänä Helsinkiin sain huomata karvaasti, kuinka vinksallaan asuntomarkkinat täällä ovat. Ne ovat myyjän markkinat puhtaasti. Kilpailu on todella kovaa ja kyynärpäitä käytetään häikäilemättä hyväksi siinä pelissä. Etsin asuntoa kahden lapsen kanssa yksin, ja sekös oli suuri ongelma kaikille, vaikka minulla olikin vuokralle takaaja jos kaksi. Vuokranantajat toivoivat pariskuntia asuntoihinsa, ajatuksella kaksi työssäkäyvää maksaa vuokransa vakaammin. Ehkä siinä on jokin järki... meidän kannaltamme tämä pointti vain aiheutti kovasti ongelmia. Onko se nyt minun syyni että olen yksin!!!
Toinen ongelma jonka kohtasin ovat asuntojen hinnat. Ne ovat taivaissa, ainakin yksin asujalle kalliit. Useat ystäväni asuvatkin kimppakämpässä jolloin vuokra laskee kohtuullisemmaksi ja useimmiten suhteessa saa enemmän tilaa.  Tämä pikku luukku jossa nyt asumme on toki ollut ihan suloinen koti, mutta hurjan epäkätevä, sijainniltaan mahtava vaan.. ei ihan meidän koti, siksi muutto tuntuukin tosi ihanalta! Kuin piste i-n päälle tässä elämän siivous ja järjestys projektissa, täydellistä!


Tämän kyltin näin viime syksynä kun seikkailin kotikulmilla.. jotenkin se pysäytti. Toivoisin myös onnea! En kylläkään välttämättä keksin muodossa.. ihan onnen murusetkin riittäisi. Tuntuu että tästtä on suossa rämmitty jo tarpeeksi.. Onnea kekseinä, murusina tai jyväsinä toivon teille myös! Ihanaa (aurinkoista) perjantainta..

Ei kommentteja: